štvrtok 15. júla 2010

DemoAlbum

tak demo album sa uz uplouduje ja to uploudejm len na rapid ak sa najde neaka dobra dusa ktora to da na ine tranky nech tak urobi ja mam slow net :)

vydanie

Tak vydanie sa blizi :) uz zajtra bude out :) obal je uz k dispozicii, ak pojde secko ako ma tak mozno uz dneska poobede bude out :D ale to len mozno

nedeľa 11. júla 2010

8mpty - Fade by Vlki

8mpty - Fade by Vlki

pocuvanie

Aj by som zabudol sem dat stranku kde si mozete zatial vypocut moje pokusy remixov :)
ak sa vam niektory z nich paci mozete ich zdielat na siety Facebook kde mam skupinu (nazov blogu je nazov skupiny ), este dodam mam uz vybrany tracklist pre jeden pridavok do demo albumu uz pomaly zacinam pracovat na vzhlade :) takze tak cca o tyzden by mohol byt na svete :)

PS: v stadiu tvorby je aj pridavok c2 :D

Demo album?

Tak po dlhsom rozhodovany som sa rozhodol vydať demo album. Ak sa pýtate prečo sám neviem mozno preto aby som to mal v jednom a možno pretože už nemám miesto na soundcloude :) a treba miesto :D pre dalsie projekty. Ale nie je to hlavne pre vás ktorým sa pacia zatial moje tracky aby ste ich maly pokope a mohli pocuvat :) Čo bude obsahovať? No tak v prvom rade songy ktore ste uz poculi ale aj nieco navyse :) mam v hlave 2 tracky ktore by som cel urobit a uz pracujem na trackliste, dalej budem musiet urobit neaky putavy obrazok :) nech to aj neako vyzera.

Takze nezabudne, music for you and stay tuned :)